Klein koeltasje ideaal voor het koelen van de flesjes van gekolfde melk of voor onderweg.Maar ook fijn als koeltasje voor een lunch pakket met beker of pakje drinken en een stuk fruit

*21cm breed X 15cm diep X 17cm hoog

Nieuw: Zuperzozial X Mies to Go kinderservies van bamboe- en maïsvezel, hét milieuvriendelijke alternatief voor plastic. De set bestaat uit een eetbord, kom en beker. De illustraties van de olifant en de tropische decoraties eromheen zijn door Mies zelf gemaakt met aquarelverf. Heel leuk om te geven bij een geboorte als kraamcadeau, of voor een verjaardag.

Nieuw: Zuperzozial X Mies to Go kinderservies van bamboe- en maïsvezel, hét milieuvriendelijke alternatief voor plastic. De set bestaat uit een eetbord, kom en beker. De illustraties van de giraf mama en baby en de tropische decoraties eromheen zijn door Mies zelf gemaakt met aquarelverf. Heel leuk om te geven bij een geboorte als kraamcadeau, of verjaardag.

                                          milestone poster

Deze populaire en unieke poster is meer dan alleen een origineel kraamcadeau.

*  Personaliseren door de naam,geboortegewicht,tijd en datum in te vullen.

*  Noteer de datum van de behaalde mijlpalen in de daarvoor bestemde vakjes.             

*  Makkelijk bijhouden van lengte en gewicht.

*  Ruimte om bijzonderheden vast te leggen in de wolkjes.

*  Formaat: A2 (42x59,4cm)  De krasposter wordt standaard geleverd in een luxe cadeaukoker.

*  Formaat: A4 (29,7x21cm) 

    De posters zijn verpakt in een doorzichtig Mini Miles gemerkt A4 cellofaan met hard karton achter de poster ter                                   bescherming. Daardoor zijn de posters makkelijk te verzenden als brievenbuscadeau of zelfs in een C4 enveloppe.

Poster A4 formaat

Formaat A4

Formaat A4

Formaat A2

Formaat A2

Formaat A2

Leuk handig druklampje van LIEF Lifestyle voor elke baby- of kinderkamer. Dit druklamp heeft zuinige leds, zodat de batterijen langer mee gaan. Zo is dit lampje goed te gebruiken als nachtlampje. Het lampje is eenvoudig op te hangen of neer te leggen.

 

* diameter 10 cm
* 3x 0,06W
* 3x AAA, 1,5V (incl.)
* 3x LED

Dit handig druklampje van LIEF Lifestyle is handig in elke baby- of kinderkamer. Het lampje heeft leds zodat de batterijen langer meegaan.Daardoor is het  lampje goed te gebruiken als nachtlampje. Je kunt het lampje makkelijk ophangen of neerleggen.

 

* diameter +/- 10 cm
* 3x 0,06W
* 3x AAA, 1,5V (incl.)
* 3x LED

Het knisperen van deze Daddy Times maakt je kind meteen aan het lachen. De liedjes zingen en gedichtjes voorlezen is gegarandeerd dubbele pret!
Het staat vol met oud-Nederlandse liedjes en gedichtjes. De grappige geborduurde tekeningen maken de krant extra aantrekkelijk. In de krant zit materiaal dat een knisperend geluid maakt als het kindje de krant vast pakt.

Afmeting product: 30 x 40 cm