Reactie plaatsen

Reacties

Arnold
een jaar geleden

Erg leuke site!
Leuke dingetjes en snelle levering.
Bedankt joke ;)

Marijke
een jaar geleden

Ontzettend leuke wollen dekentjes op deze site! Heerlijk warm... Snelle levering. Helemaal top!

Elianne
2 jaar geleden

Wederom naar alle tevredenheid mooie spullen besteld. En ook nog gratis levering, wat een service. Dank Joke!

Suzanne
3 jaar geleden

Tijdens de kraamweek hebben wij meerdere producten bij Joke gekocht. De meeste producten had Joke op voorraad en we hadden deze dus snel in huis. Joke verkoopt niet alleen praktische zaken voor bijvoorbeeld kolven of borstvoeding, maar ook leuke producten zoals lampjes en dekentjes die je niet bij andere winkels kunt kopen. Dat maakt haar webshop bijzonder. We zijn erg tevreden met onze aankopen en zullen de webshop goed in de gaten houden!

Gerlinda
3 jaar geleden

Hele leuke webshop met wat andere dingen dan je bij de grote ketens vindt. Ik heb inmiddels meerdere bestellingen geplaatst en alle producten daarvan zijn top!
Ga zo door en tegen iedereen die twijfelt, bestel gewoon want de service is super.

Manon en Bin
3 jaar geleden

Joke geeft deskundig advies over de producten, wat handig is als je net een baby hebt. Zeer snelle levering en goede prijzen. Bovenstaande combinatie zie je maar zelden bij andere webshops, dat is meer dozen schuiven. Keep up the good work!

Ar
3 jaar geleden

Babyzoo nachtlampje besteld, netjes via email op de hoogte gehouden van verzending en het lampje was snel binnen. We zijn er erg blij mee.

Elianne
4 jaar geleden

Hoi Joke, mooie site en volgens mij op jouw lijf geschreven! Ik ben benieuwd naar de verdere uitbreiding. Succes!! Gr. Elianne